Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

DOMINACIJA The Bear je sinoć osvojio 6 Emmyja, isto koliko i Succession

Sinoć je nakon višemjesečne odgode zbog štrajka glumaca i scenariste, održana ceremonija 75. dodjele Emmyja. Dominirali su, posve očekivano, Succession i The Bear, s po šest nagrada, a uz njih serija Beef s pet Emmyja. Sa šest prestižnih televizijskih nagrada Sucession je završio svoju inkarnaciju, dok The Bear nakon Zlatnih globusa i Emmyja moćno ulazi u novu sezonu. 

The Bear sada ima ukupno deset Emmyja u dvije sezone. Sinoć su dobili Emmyja za najbolju seriju u kategoriji komedija, Christopher Storer za najbolju režiju i scenarij u istoj kategoriji, Jeremy Allen White dobio je Emmy za najbolju glavnu mušku ulogu u komičnoj seriji, Ayo Edebiri za najbolju žensku sporednu ulogu a Ebon Moss-Bachrach za najbolju sporednu mušku ulogu. 

Ovogodišnji Emmyji potvrdili su prvenstvo HBO Maxa čije su serije osvojile ukupno 31 nagradu, Netflix je drugi s 22, a FX koji je producirao The Bear je treći sa 16 Emmyja. Prije deset dana osvojio je tri Zlatna globusa. Ove godine počinje snimanje treće sezone, koju će koliko se sada zna isto nositi Jeremy Allen White kao chef Carmy Berzatto, Ayo Edebiri kao sous chefica Sidney Adamu  i Ebon Moss-Bachrach kao Carmyjev rođak Richie, dok raspored ostalih uloga još nije potvrđen. Ako još niste pogledali The Bear, a velika je šansa da jeste ako ste sada na gastronomskom portalu, najtoplije ga preporučujemo.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.