Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef Mika Alix poziva hrvatske kuhare da se pridruže njegovoj gastromomskoj školi u Zagrebu

mika-3

Hrvatsko-francuski chef Mika Alix, koji je lani otvorio tehnički suvremeni kulinarski školski laboratorij u Preradovićevoj ulici u Zagrebu, prije nekoliko je dana pozvao hrvatske chefove da se pridruže njegovim edukativnim projektima.

Gospodin Alix na društvenim je mrežama objavio sljedeću poruku;

“Zadovoljstvo nam je ponuditi kolegama kuharima partnersku suradnju na raznovrsnim gastro projektima i kulinarskim radionicamau našoj kulinarskoj školi Atelier ‘d Alix. S obzirom na veliki interes, želja nam da zajednički, naše stručno znanje i kulinarsku strast, podijelimo sa što većim brojem polaznika i kulinarskim entuzijastima. Cilj nam je sveobuhvatno širenje naše ponude kako bismo što više unaprijedili kulturu hrvatske i internacionalne gastronomije. Pozivamo sve zainteresirane iskusne kuhare da nam pošalju svoj životopis na adresu: mika@atelierdalix.com

Mika Alix u Francuskoj je završio niz stručnih tečajeva kod najvažnijih chefova današnjice, uključujući Yannicka Allenoa. Kuhao je među ostalim u pariškom Ritzu i u Elizejskoj palači, rezidenciji francuskog predsjednika. Atelier d’Alix otvorio je lanjskog proljeća. Obrazovni i programi Ateliera d’Alix namjenjeni  su prije svega profesionalcima, ali Atelier nudi i tečajeve za entuzijaste kućnog kuhanja. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.