Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Prominentni vinski distributer Lu Ma Ekskluziv pridružio se sustavu The Meata i Fisherije

U ponedjeljak predvečer u vinoteci Wine and Friends u zagrebačkim Vrbanima održan je božićni domjenak Lu Me Ekskluziv, The Meata i Fisherije.

Lu Ma Ekskluziv, osnivač vinoteke Wine and Friends, iznimno je dinamičan distributer i uvoznik vina: Lu Ma Ekskluziv, među ostalim uvozi butelje arentinske Catene Zapate, vjerojatno najznačajnije  južnoameričke vinarije, kao i etikete klasične šampanjske kuće Lanson. Fisherija je vodeći hrvatski maloprodajni lanac prerađene ribe, koji, uz ostalo, dnevno proizvodi veliku količinu vrlo popularnih sushi setova. Fisherija zasad radi na osam lokacija, a uskoro će ih biti deset. 

The Meat je mali lanac butiknih mesnica, koje prodaju odležanu i svježu govedinu, kao i teletinu, svinjetinu janjetinu i perad isključivo iz domaćeg uzgoja. The Meatove mesnice drže i vrlo solidan izbor vina, maslinovih ulja, začina i kondimenata. Denis Matijević, slavonski poduzetnik koji stoji iza Meata i koji vodi ovu rastuću korporaciju posvećenu vrhunskoj hrani i ozbiljnim vinima, u svom je govoru u Wine and Friends objavio poslovno udruživanje tri snažna brenda, skupa s nekoliko drugih, poput Bosnića i Slavonice.

Čini se da u Hrvatskoj upravo nastaje veća gastronomska tvrtka posvećena visokoj kvaliteti efikasnoj veleprodaji, i atraktivnoj maloprodaji. U prepunoj vinoteci Wine and Friends u petak su se, među ostalim, točiii Lansonovi šampanjci iz magnuma, vina motovunskog Robija Bertoše i graševine baranjskog Zlatnog brda.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.