Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Fuliranje se ove godine održava samo na Strossmayerovom trgu, dolaze Nebo, Izakaya, Boogie Lab, Mate Janković…

Ove godine Fuliranje počinje već 29. studenog a završava 07. siječnja 2024. Prema priopćenju organizatora, više ga neće biti na Esplanadinoj terasi, cijeli festival će se održati na njihovoj tradicionalnoj lokaciji na Strossmayerovom trgu. Bit će to 11. izdanje Fuliranja, na kojem će se otvoriti 17 kućica.

Dolaze  Nebo by Deni Srdoč Streetstyle, Izakaya, Instutut za kobasice Mate Janković, Boogie Lab, Chefs burger by Ivan Pažanin, Picnic Mingle and Fun, Pizza Social Club, Purple Monkey, Rougemarin, Begs Plant Based Streetfood, Kužinavanje by Damir Tomljanović, Full Circle, Briocherie i Bakina tajna. Adventske barove otvorit će Rakijarnica i Gingle Bells. Fuliranje će opet nositi 13 DJ-eva, održat će se nekoliko besplatnih koncerata, Connect, Songkillers i Queen Tribute bend plus jedan koncert iznenađenja.

kuhano-vino-advent

Za Novu godinu na Fuliranju će svirati TBF, specijalisti za gradske dočeke. Fuliranje kao i uvijek ima i program za djecu, s radionicama, Djedom Mrazom, dječje zborove, a ove godine i humanitarnu akciju oslikavanja 15 drvenih brodova. 

FULIRANJE br. 11

Trg Josipa Jurja Strossmayera, Zagreb

29. studeni 2023. – 07. siječnja 2024. 

Ulaz: besplatan

Fotografije Sandro Sklepić

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.