Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

DOBRA VIJEST ZA ZAGREB U palači u Petrinjskoj  7 napokon je otvoren art’otel

Nakon dosta odgađanja, Arena Hospitality Group u Petrinjskoj je otvorila art’otel Zagreb, svoj prvi hotel u glavnom gradu. U hotel sa 110 soba i apartmana otvoren u povijesnog zgradi Židovske općine uloženo je nešto više od 18 milijuna eura.

Art’otel je kategoriziran kao heritage hotel. Zapošljavat će osamdesetak ljudi, a u njemu će raditi azijski fusion restoran Yezi i čajana. Yezijev meni postavio je chef Werner Seebach koji je među ostalim radio u lancu Sushi Samba, a izvršni chef bit će Dino Knežević. Specifičnost restorana, prema najavama, bit će dim sum meni koji potpisuje chef Tom Tian Hau Low.

Art’otel Zagreb peti je hotel u Europi pod hotelskim brendom art’otel, a još dva hotela istog brenda otvaraju se u Londonu i Rimu 2024. Art’oteli su uvijek u glavnim gradovima i konceptualno povezani s lokalnom umjetničkom scenom. Zagrebački art’otel trajno će izlagati djela Borisa Bućana.

Ljubitelji gastronomskih užitaka uživat će u panazijskom restoranu i baru Yezi koji se otvara u studenom i kojeg predvode vrhunski gastronomski majstori, uz glavnog chefa grupe, svjetski priznatog Wernera Seebacha, izvršnog chefa Dinu Kneževića i etebliranog dim sum chefa Tom Tian Hau Lowa. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.