Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

4. studenog u Finim stvarima održava se Whisky Leaks. Prvi put u Hrvatskoj kušat će se Benriachov The Thirty

Fine stvari, najvažniji hrvatski dobavljači vrhunskih whiskyja, za 4. studeni najavljuju novo izdanje svog Whisky Leaksa. Whisky Leaks će se održati u njihovoj trgovini u Cankarevoj 5 u Zagrebu, s početkom u 12 sati.

Kušanje je organizirano oko pet odabranih whiskyja kuće Douglas Laing i destilerije Benriach. Na degustaciji će među ostalim biti Scallywag Chocolate Edition 2023. u pairingu s tamnom čokoladom i Timorous Beastie The Cheese Cellar Collection u pairingu s engleskim plemenitim sirom.

kilchoman-fine-stvari

Prvi put u Hrvatskoj kušat će se The Thirty, single malt whisky iz Benriach Core Rangea, odležan više od 30 godina u bačvama od sherryja i bourbona, bačvama od djevičanskog hrasta i bačvama od porta iz Doura. Osim degustacija, svi whiskyji u Finim stvarima tijekm Whisky Leaksa će se moći kupiti po promotivnim cijenama.  

Fine stvari su Alibabina pećina finih destilata, ali rad na edukaciji hrvatskog tržišta o zaista originalnim i relevantnim vrhunskim whiskyjima, tekilama, mezcalima, bourbonima i drugim jakim pićima, i uloga u razvoju dobrog ukusa, doslovno su neprocjenjive. 

WHISKY LEAKS 

4. 11. 2023. u 12:00

CIJENA ULAZNICE

32 eura  (pretprodaja)

35 eura (na dan Whisky Leaksa)

Ulaznice možete kupiti OVDJE

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.