Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Badel je za blagdane pripremio privlačnu kolekciju poslovnih darova baziranih na Korlatima, Antiqueu i drugim popularnim vinima i destilatima

Božić dolazi. A uz Božić idu darovi, poslovni i privatni. Božićni darovi veseli su, ugodan i unosan posao. Originalni vlasnici vinoteke Bornstein Slavica i Vlado Borošić, prvi su u Hrvatsku uveli kulturu umjetnički  dizajniranih poslovnih božićnih darova koji su se vrtili oko dobrih vina. Prije velike krize 2008. godine Borošići su svake jeseni i zime uoči Božića prodavali po pet ili šest tisuća blagdanskih poklon paketa, koji su sadržavali vina, maslinova ulja, sireve, tartufe i čokolade.

Današnja je Hrvatska ekonomski ponovno dovoljno jaka da može potrošiti dosta novca,  na poslovne blagdanske darove. Pa je Badel za ovogodišnje blagdane, u suradnji sa zagrebačkom tvrtkom Lotos, pripemio čitav niz atraktivno dizajniranih božićnih i novogodišnjih poklon paketa. Radi se o lijepo pakiranim vinima Korlat, uključujući šampionski Korlat Cuvee Supreme, o ultrapopularnom i cijenjenom pelinkovcu Antique, o Korlatovim rakijama i likerima kao i o drugim Badelovim destilatima.

Posebnu atrakciju Badelove kolekcije božićnih poklona predstavljaju tridesetak i više godina stare graševine i dingači. Pojedini božićni darovi sadrže i destilate koje Badel uvozi u Hrvatsku, poput Bacardijevih rumova. Osim vina i destilata, u Badelovim se poklon paketima nalaze teglice meda, maslinova ulja, salame od crne slavonske svinje i druge delikatese.

Sve to uz svilene mašne i božićne ukrase. Badelov je marketing, čini se, pogodio gladno slobodno tržište i dodatno promovirao Badelove najvažnije proizvode. Kolekciju Badelovih božićnih darova možete pregledati NA OVOM LINKU.

Ovaj sadržaj produciran je u suradnji s Badelom 1862

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.