Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

NOEL ART U Noelu je održani prvi brunch s prodajom radova umjetnika koji su slikali na večerama u restoranu

noel-art

Noelov Ivan Jug baš jako voli umjetnost. Tako je restoran pretvorio u pravi  atelje, u kojem  tijekom večera umjetnici kreiraju djela u realnom vremenu, razgovaraju s gostima i duboko su integrirani u rad restorana, kroz dizajn posuđa, dekoracije i vizualne koncepte. Riječ je o jednom od zaista najboljih restoranskih projekata u novijoj hrvatskoj povijesti.

Na proljeće je Noel organizirao umjetničku izložbu u prostorima Galerije specijalne policije, na kojoj su bilo izloženi svi radovi nastali u restoranu. Za današnju podršku lokalnim umjetnicima Noel je odabrao formu bruncha, neformalnog druženja na kojem su prikazani gotovo svi radovi nastali tijekom zadnjih nekoliko mjeseci, koji se mogu i kupiti, a dio sredstava ide u dobrotvorne svrhe.

U projektu su sudjelovali Vesna Matić, Marta Živičnjak, Matija Plavčić, Alba Miočev, Ariana Herceg, Denis Krašković, Dominik Vuković, Gabrijela Rukelj Krašković, Hana Hanak, Krunislav Stojanovski, Nataša Vuković i Sanjin Vinokvić. Da je projekt uspješan govore i lijepe priče nekoliko umjetnika koji su ostavili duboki dojam na goste restorana te su htjeli upravo njihove radove.

Na brunchu je poslužena hrana iz Noelove pekarnice kao i sad već kultni štrukli Brune Vokala, kojih po prvi put u tri godine neće biti na novom ljetnom jelovniku te hladna matcha. Noel Art mijenja percepciju što može značiti odlazak u fine dining restoran s posebnim naglaskom na experience gosta. Sljedeći brunch i druženje je najavljeno za jesen zajedno s novim radovima. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.