Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Vološćanski KaoKakao, najbolja slastičarnica Opatijske rivijere, postaje franšiza

kaokakao

KaoKakao je simpatična mala slastičarnica u Voloskom, koja s tim prelijepim obalnim mjestom dijeli i šarm i goste. Gotovo nitko tko dolazi u Volosko ne preskače kavu u KaoKakao, a mnogi ni kolače. Otkako se otvorio, KaoKakao nije dobio konkurenciju ni na Opatijskoj rivijeri, a donekle ni u Rijeci.

KaoKakao ne koristi preskupe sastojke, ne bavi se osobito trendovskim slasticama i obraća se širokoj publici srednjih kriterija. No, kolači u KaoKakao uvijek su svježi, od kvalitetnih sastojaka, dio ponude uvijek prati sezone i vidi se da su slastice rađene s pažnjom i entuzijazmom. Uspjeh u Voloskom KaoKakao je sada odlučio proširiti franšiziranjem. Franšizu su razvili uz konzalting CFCG – COLAK Franchise Consulting Grupe Andrije Čolaka, suosnivača Surf’n’Friesa koji zadnjih godina originalne hrvatske brendove pretvara u franšize s dobrim poslovnim potencijalom.

KaoKakao je specifičan, jer se većina franšiza u gastronomiji razvija na biznis modelima fast fooda, dok je ovdje riječ o zanatskom slastičarstvu. Želite li u svoj grad dovesti dražesnu, pristojnu i poštenu slastičarnicu, možete kontaktirati CFCG – COLAK na [email protected]

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Vološćanski KaoKakao, najbolja slastičarnica Opatijske rivijere, postaje franšiza

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min