Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Rijeci je otvoren lokal murterskog Fish Delisha, ribljeg street food brenda koji uskoro otvara restoran u Americi 

fish-delish-rijeka

U ponedjeljak je započeo prvi radni dan riječke podružnice murterskog ribljeg street brenda Fish Delish. Za riječku lokaciju odabran je prostor bivšeg kafića Three Monkeys u kojem se svojedobno pila dobra kava i dobri kokteli. 

Fish Delish je nastao 2020. godine u doba pandemije na Murteru, a lokal je brzo dobio franšizu u kojoj je ključnu ulogu odigrao Andrija Čolak, suosnivač Surf’n’Friesa, jedne od najuspješnijih hrvatskih franšiza svih vremena. U Hrvatskoj Fish Delish ima ukupno pet restorana: Murter, Zagreb, Vodice, Makarska i Brač, a Rijeka je šesta u nizu. Uskoro bi uzorna franšiza mogla otvoriti svoje lokale i u Splitu i Dubrovniku. Međutim, svakako jedna od najuzbudljivijih vijesti je kako uskoro Fish Delish otvara u New Jerseyu, gdje lokaciju otvara teta vlasnika. 

Fish Delish u svojoj ponudi ima razne formate ribljih jela prilagođenih street foodu. Na jelovniku su  riblji burgeru, hot dogovi, razne rolice s ribom, fish and fries i salate, a cijene se kreću od 7 do 15 eura za pojedinačna jela. Daljnje širenje Fish Delisha pokazuje kako je riblji street food uzeo zamaha na domaćoj sceni. Kako bi i trebalo biti. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.