Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Krajnje je vrijeme da RTL ukine Večeru za 5 na selu. Više nije ni skandalozna

vecera-za-5-na-selu

U ponedjeljak navečer pokušali smo pogledati, poslije nekoliko mjeseci, cijelu epizodu Večere za 5na selu. Ni uz najstrožu profesionalnu disciplinu nije nam uspjelo. Jer je Večera za 5 na selu iscrpila sve svoje komercijalne aspekte, pa je postala potpuno besmislena. Večera za 5 na selu već se jako dugo ne bavi hranom, što je vidljivo i iz činjenice da u emisiji više gotovo da i nema sponzora iz prehrambene industrije.

Prije tri ili četiri godine Večera za 5 na selu pokušala je postati poluskandalozni reality. Poanta je bila u brutalnom ismijavanju i vrijeđanju kandidata kojima to baš i nije smetalo, jer se često radi o veteranima drugih RTL-ovih niskih realitya. Onda su producenti valjda primijetili da se taj skandalozni koncept baš i ne gleda, pa su ove sezone pokušali učiniti Večeru za 5 na selu bar malo civiliziranijom, ali joj nisu dodali nikakav novi sadržaj.

Rezultat je užasno dosadna emisija, jedna od najdosadnijih na svim hrvatskim televizijama, i uvjerljivo najgora kojoj je hrana izgovor za emitiranje. Večera za 5 na selu postala je naprosto suvišna, kao što se to svojedobno dogodilo Jezikovoj juhi, drugoj najgoroj RTL-ovoj emisiji povezanoj s hranom. RTL po žanrovskoj definiciji jest među ostalim i trash televizija. Ali, sadašnje epizode Večere za 5 na selu preloše su čak i za RTL-ove najniže standarde. Stoga je krajnje vrijeme da RTL ukine Večeru za 5 na selu i da je zamijeni nekim drugim, barem malo zanimljivijim formatom.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.