Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U strogom centru grada otvorio se prvi zagrebački aRoma Gelato Experience butik, s inteligentnim zimskim konceptom

aroma-g

aRoma Gelato Experience je lanac atraktivno uređenih lokala koji prodaju gelato od maksimalno prirodnih i svježih sastojaka; aRoma je ovoga ljeta poharala hrvatsku obalu. Butici aRoma Gelato Experience poslovali su toliko uspješno da su zatvaranje svojih brojnih lokala na moru obilježili akcijom zahvale kupcima tisućama kuglica besplatnog gelata za sve one koji su zadnje dane ljetne sezone u njihove nostalgično uređene butike.

Neposoredno pred Božić, aRoma Gelato Experience je napokon stigao i u Zagreb. U četvrtak 15. prosinca u najstrožem se centru grada na adresi Petrićeva 7 ali zapravo u Bogovićevoj ulici, otvorila prva zagrebačka aRoma, i to sa zimskim konceptom.

Zimski koncept znači da zagrebački aRoma koncept prodaje gelato sa sezonskim okusima poput jako finog kestena s puno ruma, crne čokolade s cimetom i ušećerenim narančama, grožđica s rumom, mandarina i pite od jabuka, najnovijeg okusa teranina, ali i neodoljivih Lil’ pancakes.

Lil’ pancakes senzacionalne su minijaturne palačinke koje podsjećaju na poffertjes. U porciji koja košta 29 kuna, dobije se deset malih, prozračnih palačinki, uz koje kupci biraju umake, sladolede i posipe.  Među umacima najprivlačnije zvuče krema od karamela s keksima koju smo probali uz naše Lil’ pancakes, pečene jabuke s grožđicama i krema od pistacija.

Među posipima mogu se birati cijeli ili mljeveni lješnjaci, kokosa i listić badema. Porcija palačinkica s karamelom, posipom od perlica i kuglicom sladoleda od kestena koštala nas je pedesetak kuna i perfektno se uklopila u blagdansku atmosferu središta Zagreba.

Ljudi koji stoje iza aRoma Gelato Experiencea znaju misliti. Njihovi su koncepti čisti, jasni i komercijalni a sadržaji visokokvalitetni, bez fejkanih umjetnih sastojaka. Brending je upravo uzoran. Mnogi bi zagrebački ugostitelji trebali izučavati aRomino brendiranje i dizajn. Zimska aRoma učinila je centar Zagreba toplijim, zabavnijim i još božićnijim.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.