Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Rimčev Bugatti upravo je lansirao najluđe kutije za šampanjce, opremljene satelitskom tehnologijom

Bugatti je upravo predstavio jedan od sigurno najpoželjnijih božićnih poklona ove godine. U partnerstvu sa šampanjskim brendom Carbon napravili su bespoke kutiju za boce šampanjca nazvanu La Bouteille Sur Mesure (Boca po mjeri). Kutije se izrađuju po narudžbi i sve se na njima može prilagoditi željama kupca. Tvrde da imaju “gotovo beskonačne”mogućnosti  prilagodbe. Kutije su inspirirane Bugattijevim modelima Chiron, Divo, Mistral i Bolide.

“Ove vrlo individualizirane i luksuzne kutije za šampanjce savršeno će odgovarati hipersportskom automobilu svakog kupca,” rekao je Wiebke Ståhl, direktor Bugatti Internationala. Podsjetimo, hrvatski Rimac preuzeo je kontrolni udjel u Bugattiju kad je Bugatti izišao iz Volkswagena i dvije kompanije sada rade kao Rimac Bugatti s Porscheom koji ima 45 posto udjela. 

Bugatti kutije za šampanjce dolaze s bocom Carbona, a kupci će moći uređivati i vanjski i unutarnji dio kućišta.  Nekoliko je komponenti dostupno u raznim bojama baš kao i Bugattijevi automobili, što vlasnicima spomenutih modela omogućuje da kutije usklade s njima.   šampanjac po narudžbi poput vlastitog Bugattija.

Novi La Bouteille Sur Mesure stiže gotovo godinu dana nakon što je Bugatti predstavio La Bouteille Noire, 15-litarsku bocu Carbon šampanjca u kutiji inspiriranoj Bugattijevim La Voiture Noire. Bilo je potrebno više od 150 sati za izradu kućišta od 314 pojedinačnih slojeva karbonskih vlakana. Nove kutije koriste isti proces ručne izrade. 

bugatti-kutije

Novi La Bouteille Sur Mesure stiže gotovo godinu dana nakon što je proizvođač automobila otkrio svoj La Bouteille Noire, 15-litarsku bocu Champagne Carbon smještenu u oblikovano kućište inspirirano Bugatti La Voiture Noire. Trebalo je više od 150 sati za izradu kućišta, koje se sastoji od 314 pojedinačnih slojeva karbonskih vlakana. Nove kutije koriste isti ručno izrađeni postupak, ali imaju i dodatnu opciju termodinamičke ćelije za hlađenje, u kojoj 15 ventilatora cirkulira hladni zrak osiguravajući stalno optimalnu temperaturu šampanjca.

Dakle, Bugatti je u kutiju za šampanjce uspio ugurati i satelitsku tehnologiju koja održava mikronski preciznu temperaturu vina. Osim kutije, kupci mogu donekle prilagoditi i bocu, jer Carbon sada radi prvu bocu za šampanjce od svijetlećih karbonskih vlakana. Riječ je o najvećim, Solomon vinskim bocama koje sadrže vina kao 24 normalne buteljke.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.