Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Čini se da se zatvorio Lars&Sven u zagrebačkom Branimir Centru 

lars-sven-prostor

Na izlogu burger bara Lars&Sven danas je pisalo zatvoreno. Prije mjesec dana pisalo je da je zagrebačka podružnica ovog popularnog slovenskog lanca hamburgera na godišnjem odmoru do 23. srpnja. Godišnji odmor pretvorio se u kratku obavijest Zatvoreno, dok na Googleu piše privremeno zatvoreno.

Nazvali smo telefonski broj koji je objavljen na web stranici zagrebačkog Lars&Svena. Automat kaže da se broj ne koristi. Na Facebooku nema nikakve obavijesti o trenutnom statusu Lars&Svena, a zadnja objava datira iz lipnja. Lar&Svenu smo poslali poruku s pitanjem hoće li opet otvoriti lokal u Branimirovoj, odvratili su da će odgovoriti u što kraćem roku.  Sam prostor Lars&Svena djeluje kao da se upravo posprema i da je spreman za iseljenje.

Lars&Sven u Zagrebu se nikad nije osobito dobro primio. Često prolazimo Branimir Centrom, ali u Lars&Svenu nikad nismo primijetili osobitu gužvu. Lockdowni su, naravno, učinili svoje. Kad se otvarao, Lars&Sven računao je na kino publiku. Cinestar u Branimir Centru bio je zatvoren barem godinu dana.

U proljeće ove godine Lars&Sven skratio je radno vrijeme, i uveo neradne nedjelje, što je prilično autodestruktivno za restoran preko puta muktipleksa, jer su kina nedjeljom puna. Tad je već bilo sasvim jasno da se s Lars&Svenom događa nešto loše. A sad su zatvoreni već mjesec i pol, telefon je isključen, i nigdje nema nikakve obavijesti kad bi se mogli ponovo otvoriti.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Čini se da se zatvorio Lars&Sven u zagrebačkom Branimir Centru 

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min