Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

JE LI OVO NAJISKRENIJI KONOBAR NA JADRANU? “Ovdje imamo kozice u tempuri, to je najodvratnije od svega što imamo, znači najbliže McDonald’su i zato je top”

konobar-g

Prije par dana u inbox nam je sletio ovaj video s komentarom “Croatia, full of fine dining.” Video su snimili gosti nekog restorana na Jadranu, dok im je konobar prezentirao meni s kojeg su naručili više jela. Konobarovu prezentaciju vrijedilo je snimiti. 

Ljudi su naručili razna fusion jela, tempuru, tartar od tune, jelo s hrskavim morskim travama, tjestenine sa svježim tartufima i kozicama…”Ovdje imamo kozice u tempuri,” obavijestio ih je u jednom trenutku konobar, “to je najodvratnije od svega što imamo, znači najbliže McDonald’su i zato je top..svi volimo ić u McDonald’s šta god tko pričao”. “Ovdje imamo domaće raviole sa sirom i gljivama, u umaku od tartufate s kozicama bez slufita i gore ovi đava naribani iz Italije, jaki, gadni kako se zove ne mogu se sitit….” Parmezan, podsjećaju ga gosti. “Ova tempura japanska to je bolest, znači, Japanci su nenormalni. Oni stavljaju kruv u sous vide i onda ekstrahiraju vodu iz njega, znači totalni idioti.” Nismo uspjeli doznati tko je osebujni konobar niti u kojem restoranu radi ovaj show, očito je da čovjek u detalje zna što prodaje i da na +40 ima volje zabavljati goste da bi snimili bolji video. A Možda bi mogao i otvoriti natječaj za najiskrenijeg konobara na Jadranu. Pogledajte sami

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.