Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U vinariji Kozlović u povodu promocije nove JRE Malvazije zajedno su kuhali hrvatski i slovenski JRE chefovi

U utorak 24. svibnja u spektakularnoj vinariji obitelji Kozlović održan je sasvim poseban događaj. Radi se o prvom zajedničkom gastronomskom nastupu hrvatskih i slovenskih JRE chefova, u sklopu projekta Together in vineyard. Povod ovom međudržavnom prijateljskom eventu bila je promocija nove Kozlovićeve JRE Malvazije.

Gianfranco Kozlović surađuje s JRE-om već sedam godina, pa se kroz tu suradnju razvio i poseban vinski brend, JRE Malvazija. JRE Malvazija dolazi iz čuvenog vinograda Santa Lucia; unutar Santa Lucie zasađen je zasebno vinograd za JRE, a svaki restoran član JRE-a ima svoj red u JRE vinogradu. Kozlovićeva JRE Malvazija  distribuira se isključivo u JRE restoranima. Radi se o odležanoj malvaziji. U utorak je promovirana berba 2018. koja je napunjena u 3800 butelja. 

Chef Jure Tomič

Na susretu hrvatskih i slovenskih chefova i restoratera sudjelovali su Jure Tomič iz Osterije Debeluh, Tomaž Bevčič iz Rizibizija, Vjeko Bašić iz Bobe, Luka Goleš i Kelli Nikolac iz Drage di Lovrana, Bernard Korak iz Restorana Korak, Cyntia Vučaj iz Ville Ariston, Ivan Badurina iz Badija i Tea i Stiven Vunić iz Zijavice.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.