Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Coca Cola je lansirala Starlight, svoj prvi posve novi okus ‘inspiriran svemirom’

coca-cola-starlight

Coca Cola je jučer lansirala Starlight, novi okus Cole inspiriran svemirom. Nakon što je srezala dobar dio portfolia i prestala proizvoditi pića koja se loše prodaju (ignorirajući molbe njihovih fanova), Coca Cola je najavila veliku vijest. Prvi novi proizvod nove inovacijske platforme Coca Cola Creations, pokrenute kako bi Coca Colin brend postao relevantniji u pop kulturi.

Internet je danima nagađao kakvog će okusa biti Starlight. Neki korisnici Reddita koji su na internetu pronašli slike ambalaže, pokušali su na temelju dizajna i naziva pretpostaviti o čemu je riječ. Jedna od prihvaćenijih teorija bila je ona da će Starlight imati okus maline, prema članku iz Guardiana iz 2009. u kojem znanstvenici tvrde da središte naše galaksije ima okus malina i miriše na rum.

Jedan YouTuber koji je probao Starlight, rekao je da on ima okus s’moresa (popularni američki slatkiš, marshmallowsi s čokoladom u sendviču od graham keksa). I Coca Cola je u najavi Starlighta rekla da ima okus “koji podsjeća na sjedenje oko logorske vatre i gledanje zvijezda, kao i osvježavajući efekt koji simbolizira hladnoću putovanja u svemir.” U svakom slučaju, Starlight je dobro pogođeno ime u vrijeme kad privatni biznis na čelu s Richardom Bransonom, Jeffom Bezosom i Elonom Muskom, oživljava snove o osvajanju svemira.

A kakav stvarno okus ima Starlight? Doznali smo već par minuta nakon što je izišao. U okusu recenzenti (a tu ima svega, jer YouTube) osjećaju note crvenog voća, slatkih začina (cimeta), čokolade, vanilije. Nekima Starlight miriše isto kao Coca Cola, druge podsjeća na Pepsi. Ukratko neki kažu da Starlight nema nikakve veze s Coca Colom, dok drugi tvrde da nije dovoljno različit da bi se o njemu toliko pričalo. Konsenzusa nema.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.