Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

David Beckham kaže da njegova supruga 25 godina jede samo jedno jelo. ‘Ne mogu ništa podijeliti s njom’

victoria-david

Victoria Beckham je vjerna žena. Ne samo meni, nego i svom nutricionistu, rekao je David Beckham u nedavnom intervjuu za podcast River Cafe Table 4. “Volim dobru hranu i dobro vino, obožavam tu strast dijeliti s drugima za stolom: kad nešto jedem i jako mi se sviđa, želim da svi to probaju,” ispričao je Beckham. A onda se snuždio. “Nažalost, oženjen sam za ženu koja 25 godina jede jednu te istu stvar. Ne želi ni taknuti ništa drugo, jedva se mogu i sjetiti je li se to ikad dogodilo.”

Victoria Beckham, tvrdi njen suprug, već 25 godina, za ručak i večeru, za večeru i ručak, jede samo jedno: file ribe sa žara i povrće kuhano na pari. Što objašnjava njenu više nego vitku figuru, ali stvar ne čini manje bizarnom.

“Jedini put kad sam nešto mogao podijeliti s njom je bilo kad je bila trudna s našom kćeri Harper. To je bilo fenomenalno, jedna od najljepših večeri u mom životu. Iskreno, ne sjećam se što je probala, ali pouzdano znam da to nikad više nije taknula.”  Gospođa Beckham i sama je javno govorila o svojim prehrambenim navikama.

“Ja sam noćna mora svakog chefa”, rekla je u podcastu River Cafe Table 4 nekoliko mjeseci ranije, “Volim jednostavnu hranu. Povrće na pari s malo aceta balsamica, ribu sa žara.” Zabranjeni su crveno meso, mliječni proizvodi, sve prženo, maslac…”Naš dragi prijatelj Gordon Ramsay kaže da nikad nije vidio nekoga tako discipliranog za stolom kao što sam ja,” pohvalila se Posh Spice.

Zanimljivo, jer osim supruga foodijea i kućnog prijatelja najslavnijeg chefa na svijetu, ima i sina food influencera. Brooklyn Beckham na Facebooku ima kulinarski show Cookin’ With Brooklyn. Je kod Victorie riječ o samodisciplini kako to naziva Ramsay ili o poremećaju prehrane, dalo bi se raspravljati. U svakom slučaju dobro je znati, iako je teško vjerovati, da ima ljudi koji zaista ne vole jesti.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.