Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Mike Tyson kaže da je prekinuo s djevojkom jer je skuhala i pojela njegova omiljenog goluba

tyson-golubovi

U intervjuu koji je nedavno dao u radijskoj emisiji Boomer&Carton, Mike Tyson je ispričao da je jednom prekinuo vezu jer je njegova tadašnja djevojka skuhala i pojela goluba, jednog od Tysonovih ljubimaca. Tyson uzgaja golubove, ima ih više od tisuću. Voli ihg od djetinjstva kad je u svojoj kući u New Yorku imao golubarnik.  

Kad je njegova bivša djevojka predložila da naprave večeru od goluba, usprotivio se ideji ali su, kaže bili u njenoj kući i nije je mogao spriječiti da pticu skuha i pojede. “Hodao sam s tom djevojkom, koja mi je rekla: ne znam zašto se baviš s tim glupim pticama, trebao bi ih jesti,” prepričao je Tyson. “Jednog dana je uhvatila goluba, skuhala ga i pojela. Nisam to mogao podnijeti.” Tyson je odbio jesti goluba i nedugo nakon incidenta prekinuo vezu. “Taj je golub razlog što ona danas nije moja žena,” rekao je. 

To nije bila jedina Tysonova trauma s golubovima. Kad je bio mali, zakačio se s nekim bullyjem iz susjedstva, a ovaj je za osvetu zgrabio njegova goluba i ubio ga golim rukama. “Otkinuo mu je glavu pred mojim očima, prvom biću koje sam volio u životu, mom golubu,” rekao je Tyson, “Tada sam prvi put nekoga udario šakom.” 

Drugi put njegov je nokaut iskusio smetlar, kad je krletku s mrtvim tijelom Tysonova goluba bacio u kamion. “Jednog jutra sam se probudio i vidio da je umro Julius, moj najdraži golub. Bio sam slomljen. Htio sam od njegove krletke napraviti palicu za bejzbol u njegovu čast. Ostavio sam krletku ispred vrata i ušao u kuću po nešto. Kad sam se vratio vidio sam smetlara kako je baca u prešu. Stigao sam ga i opalio svom snagom u desnu sljepoočnicu. Skljokao se na pod u grčevima.”

Tyson kaže da golubove obožava od devete godine.”Golubovi su mi bili bijeg od svega. Bio sam debeo i ružan. Klinci su me stalno maltretirali. Samo sam s tim golubovima bio sretan.”  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.