Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Jeruzalem Ormož predlaže ova svoja vina za blagdanska kućna druženja

jeruzalem-ormoz-blagdani

Gdje god se okrenemo možemo čuti zvončiće i radosne note omiljenih božićnih pjesama. Svaki dom postaje mjesto za zabave i druženja s nama omiljenim ljudima, a to samo znači da je na redu dobra organizacija kako ni jedna blagdanska zabava ne bi ostala “na suhom”. Jeruzalem Ormož vina su svježa, voćna, profinjenih okusa i neizostavan faktor na svim proslavama ovih blagdana. Donosimo kratak vodič kako odabrati ono pravo koje će dati poseban touch svakom druženju. 

Posebna čarolija blagdanskih druženja

Ima li išta toplijeg od toga kada se svi okupimo oko božićne jelke i uz omiljene božićne pjesme ili filmove svako malo provirujemo kroz prozor gledajući hoće li ta prva ovogodišnja pahulja snijega? Ima. Druženje oko blagdanskog stola na kojem će se kao i svake godine naći najukusniji, što tradicionalni što moderni, recepti slatkih i slanih jela koja ćemo pripremati danima unaprijed. Uz vrhunsku hranu neizostavan faktor ovih blagdana je i vrhunsko vino. Od pjenušavih varijanti za dočekivanje gostiju i aperitiv, preko sjajnih karakternih vina koja će se sljubljivati uz hranu sve do slatkih varijanti koje se savršeno slažu s najfinijim desertima. Sada kada sve imate, tulum može početi.

Muškatna penina

jeruzalem ormoz_blagdani_muskatna penina_3

Pjenušavo vino Muškatna penina je čest odabir ljubitelja slađih, aromatičnih i trendi pjenušavih vina. Proizvedeno je po charmat postupku iz sorte muškat ottonel. Muškatna penina je osvježavajuće, živahno, laganije pjenušavo vino s ostatkom šećera, koje očarava svojom karakterističnom aromom muškata. Poslužite ga idealno kao aperitiv, a potražite ga u trgovinama Spar, Plodine, Konzum, Vrutak, Tommy, KTC, TP Varaždin. 

Muškat ottonel

jeruzalem ormoz_blagdani_muskat ottonel_2

Muškat ottonel je slatko vino kojeg karakterizira svježina i predivna arome muškatnog oraščića. Čini idealnu ravnotežu između slatkoće i lakoće koju osigurava niži udio alkohola. Odlično se slaže s desertima, ali možete ga ponuditi i samostalno. Potražite ga u trgovinama Plodine i KTC, Vrutak. Muškatnu peninu i Muškat Ottonel potražite u SPAR trgovinama u posebno dizajniranom pakiranju idealnom za poklon koji će oduševiti sve ljubitelje muškata.

Rumeni muškat 

Neodoljive note limunske trave, citrusa, klinčića i breskve u slatkom vinu koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Spašava sve deserte. Potražite ga u Kauflandu, Sparu, Plodinama, Konzumu i TP Varaždin.

Zlatna linija 

jeruzalem ormoz_blagdani_muskatna penina_2

Zlatna linija Jeruzalem Ormož vina dizajnirana je za posebne blagdanske prigode. Potražite Peninu Classic, Sauvignon, Sivi pinot, Traminac i muškat žuti koji će se savršeno sljubljivati sa svim blagdanskim delicijama koje ćete pripremati za svoje goste. Zlatnu liniju potražite u trgovinama Spar, Konzum, Vrutak, KTC. 


Sauvignon & Sivi pinot

jeruzalem ormoz_blagdani_zlatna linija

Sauvignon & Sivi pinot karakterna su vina koja će se savršeno uklopiti u svako vaše slavlje, ali su i odličan izbor za pod bor. Potražite ih u Kauflandu, SPAR-u; Konzumu, Vrutku, KTC-u.

Vina obitelji Puklavec stvaraju se u srcu vinskih položaja Ljutomer-Ormož u regiji Podravje, u sjeveroistočnom dijelu Slovenije. Ovi položaji posjeduju idealne mikroklimatske uvjete za uzgoj vinove loze. Rezultat su elegantna vina stvorena s beskompromisnom i strastvenom pozornošću za detalje, divno izbalansirana i izražajna kao i krajobraz ovih vinograda. Ovih blagdana uživajte u njihovim posebnim okusima. Više o Jeruzalem Ormož vinariji potražite na Facebook ili Instagram profilu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.