Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

I Rovinj se osramotio. Na rovinjskoj su se tržnici potukli vlasnici štandova

rovinj-trznica-glavna

U Rovinju se u petak navečer dogodio krajnje neugodan eksces sličan sukobu barkariola na hvarskoj rivi. Dakle, 20. kolovoza oko deset navečer, kad je centar Rovinja bio prepun turista, na gradskoj je tržnici došlo do tučnjave između vlasnika i zaposlenice lokalnog OPG-a s jedne strane i zakupnika jednog štanda s druge strane. Troje ljudi završilo je kod liječnika, a ozljede uključuju i potres mozga.

Prije desetak dana napisali smo da je rovinjska tržnica nakgora rovinjska turistička atrakcija, jer se pretvorila u švercersku suvenirnicu s groznim proizvodima od tartufa i krivotvorenim maslinovim uljem. Rovinjska tržnica, kako funkcionira zadnjih godina, teško kompromitira imidž, ugođaj i sadržaj ovogodišnjeg apsolutnog hrvatskog turističkog šampiona.

Ispadi poput tučnjave u petak navečer postali su neizbježni; bilo je samo pitanje vremena kad će se dogoditi. Lokalne vlasti moraju odmah riješiti problem rovinjske tržnice, jer ona naprosto ne pripada današnjem Rovinju, nego nekom podučju kontrabande i kriminala.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.