Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Akademija Raise the Bar otvorila je prijave za novu generaciju konobara, barmena i barista

raise-the-bar1

U tijeku su prijave za treću generaciju polaznika Akademije Raise the Bar, koju je 2019. u Zagrebu pokrenula Coca-Cola HBC Hrvatska. Riječ je o jedinoj besplatnoj privatnoj školi koja educira profesionalni servis za ugostiteljstvo.

Raise the Bar program, čiji je kurikulum nastao u parterstvu s European Bartender School u Londonu, kao predavači vode neki od najuglednijih hrvatskih profesionalaca, poput suvlasnika Noela Ivana Juga, direktorice Ikadorova F&B-a Andree Klemenčić, vlasnika i glavnog pivara Zmajske pivovare Andrea Čapke, koji pokrivaju područja miksologije i jakih alkoholnih pića, vina, kave, piva i barskog menadžmenta.  

„Uz sve izazove s kojima se ugostiteljski i turistički sektor suočio tijekom proteklih godinu i pol dana, nedostatak kvalitetne i educirane radne snage još je više došao do izražaja. Od 2019. godine naš besplatni obrazovni program uspješno je završilo 26 konobara, barista i barmena i ponosni smo što će Coca-Cola HBC Hrvatska četvrtim ciklusom Akademije nastaviti doprinositi rješenju ovog dugogodišnjeg problema hrvatskog HoReCa sektora“, izjavio je Filip Verbanac, direktor Odjela za jaka alkoholna pića, kavu i ugostiteljstvo Coca-Cole HBC Hrvatska i idejni začetnik projekta Raise the Bar.

Kandidati za Akademiju Raise The Bar moraju imati najmanje godinu dana radnog iskustva u ugostiteljstvu i turizmu, neovisno o prethodnom obrazovanju te radnom statusu. Trebaju se predstaviti kratkim motivacijskim videom te ispuniti prijavni obrazac na internetskoj stranici raisethebar.hr/akademija.

Prijave traju do 15. rujna nakon čega će stručni tim Coca-Cole te članovi tima Raise the Bar ocijeniti kandidate i odabrati one koji će ući u uži izbor. Nakon toga slijedi razgovor s kandidatima, a jesenski ciklus predavanja trajat će od  18. listopada do 10. prosinca.  Dodatne informacije o Akademiji Raise the Bar, obrazovnom programu Coca-Cole HBC Hrvatska, dostupne su na www.raisethebar.hr

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.