Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Večera na selu doživjet će apoteozu kad se kandidati međusobno poubijaju. Noževima iz bešteka

vecera-na-selu-incident

Portali, uKljučujući i neke najčitanije, danas izvještavaju o težem incidentu tijekom snimanja epizode Večere na selu. Na društvene je mreže, naime, iscurio video u kojem jedan od sudionika, umirovljeni kuhar iz Bjelovara i k tome još predsjednik lokalne kuharske udruge, žestoko vrijeđa druge kandidate jer su njegovu večeru ocijenili s premalo bodova.

Nema gotovo nikakve sumnje da je video sa svađanjem, vrijeđanjem i urlanjem na društvene mreže pustio sam RTL kako bi potaknuo gledanost ove neobične emisije koja se iz reality showa pretvorila u čisti freak show: jedini smisao Večere na selu jest da pokaže što niže, da ne kažemo primitivnije postupke kandidata, kako bi u svemu tome uživao određeni segment publike o čijem ukusu u ovom slučaju nećemo raspravljati.

Apoteoza sadašnjeg koncepta Večere na selu dogodila bi se kad bi se posvađani kandidati međusobno poubijali. Po mogućnosti noževima iz bešteka. Sasvim je, međutim, nejasno zašto bilo koji ugostiteljski profesionalac sudjeluje u Večeri na selu. Taj mu nastup sigurno neće pomoći u karijeri. Kao ni u održavanju profesionalnog ugleda.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.