
Otvaranje Boškinca uoči Valentinova potaklo nas je da istražimo gdje se na moru može legalno i pristojno ručati i večerati . Legalno znači da morate prespavati u hotelu, a pristojno da taj hotel mora imati barem donekle korektnu kuhinju.
[adsense_content_v2]
U ovo doba godine izbor je veoma mali, jer većina hotela na moru ne radi: prije nekoliko dana čak je i San Rocco otišao na godišnji. Evo popisa hotela koji rade i u kojima se kuha. Upozoravamo da booking.com kaže da su neki već gotovo rasprodani za predstojeći vikend.
Ovaj ultraluksuzni hotel ima nekoliko restorana. Nijedan nije loš, što je i normalno jer je Grand Parkov glavni chef veliki Jeffrey Vella
Navis je uvjerljivo najbolji opatijski hotel, a kuhinja chefa Tina Sinožića jednako je dobra u pripremanju elegantnih lokalnih jela i u rolanju sushija
Bevanda ima raskošno uređene sobe, lijepo dizajnirani restoran i sjajnog sommeleirea i maitrea d’ Klaudia Jurčića.
Roxanich ima spektakularno uređene sobe, odličan izbor šampanjaca i whiskyja i prvorazredne gastronomske sastojke, uključujući odležanu govedinu. U podrumima je smještena nova moderna vinarija, a u kušaonici možete probati vertikale Roxanichrvih vina koja su dizajnirana za dugo dozrijevanje.
Labim spada među najljepše istarske gradove. Ako vam se putuje, šetnje Labinom uljepšat će vam vikend. Peteanijeva kuhinja može se karakterizirati kao lokalni konvencionalni fine dining.
Ovaj obiteljski resort na rubovima Rovinja stekao je vjernu pibliku, koja se nikad nije žalila na izbor i kvalitetu hrane.
Milenij je zadnjih godina dosta uložio u sobe, osoblje je iznimno profesionalno, ambijent i položaj dobri, no restoran nikad ne bismo preporučivali da nehotelski restorani nisu u lockdownu.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.