Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Umro je Drago Majsak, Vinodolov šef sale, jedan od najboljih restoranskih profesionalaca u Hrvatskoj

drago-majsak

U Zagrebu je u 56 godini od posljedica moždanog udara preminuo Dragutin Majsak, autentična legenda zagrebačke i hrvatske restoranske industrije. Drago Majsak radio je u Vinodolu dulje od trideset godina. Kao Vinodolov šef sale izvanredno je vodio servis restorana koji je u vrijeme samo jednog ručka ili večere morao poslužiti i po nekoliko stotina gostiju.

Gospodin Majsak uvijek je znao što stalni Vinodolovi gosti vole, ali se jednako srdačno odnosio i prema brojnim novim gostima. Bio je iznimno ljubazan, brz i profesionalan, perfektno je poznavao Vinodolov jelovnik i vrlo se dobro razumio u vina. “Drago je bio briljantan profesionalac, kolega s kojim je bilo užitak raditi, ali i moj dragi osobni prijatelj. Zaista sam jako potresen,” rekao nam je danas Dražen Boban, vlasnik Vinodola.

Gospodin Majsak ove je godine Gault Milleauovu nagradu za najboljeg šefa sale u Hrvatskoj. “Doživio je to kao krunu karijere,” kazao je gospodin Boban.

Foto/Goran Jakus za Gault&Millau

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.