Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Maistrini kampovi u Rovinju i Vrsaru počinju raditi čim se otvore granice. Znači li to da se granice brzo otvaraju?

kamp-polari

Maistra, jedna od najvećih hrvatskih turističkih tvrtki, odlučila je, kako javlja Glas Istre, povezati otvaranje sezone s otvaranjem državnih granica. Maistra će, naime, otvoriti svoje kampove u Rovinju i Vrsaru kad se otvore granice. Prvi su na redu rovinjski kampovi Villas Rubin i Polari. Hoteli bi se trebali početi otvarati nešto kasnije. Buking će odrediti koliko će Maistrinih hotela raditi ovog ljeta.

Sve ovo zvuči logično i racionalno, osim povezivanja rada kampova i hotela s otvaranjem granica. Naime, zasad još nije definirano s kojim će se zemljama otvoriti granice i kako će stranci dolaziti u Hrvatsku. Drugo, ova bi sezona trebala biti bar dijelom fokusirana na domaće goste. Stoga nije logično da otvaranje hotela i kampova zavisi o otvaranju granica.

Moguće je, naravno, da uprave velikih hotelskih kuća raspolažu insajderskim informacijama o brzom otvaranju državne granice, koje još nisu predstavljene javnosti. S obzirom na stabilnu epidemiološku situaciju u Austriji i Sloveniji, to bi bila sjajna vijest.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.