Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

SHIRLEY TEMPLE KING Ovaj šestogodišnjak po barovima recenzira bezalkoholne koktele. Totalni hit

shirley-temple-king

Leo Kelly još ima mliječne zubiće ali zna da se u današnje vrijeme treba specijalizirati. On je, kako kaže i nick na njegovom Instagram profilu, Kralj Shirley Templea. I zna da dobar Shirley Temple mora imati četiri elementa: višnje, mjehuriće, veliku staklenu čašu i dobar omjer grenadine i ginger alea.

Shirley Temple je jedan od najpoznatijih bezalkoholnih koktela. I ovaj preslatki šestogodišnjak odlučio je recenzirati svaki na koji naiđe. Leo s roditeljima obilazi barove, pizzerije, restorane i kafiće, naručuje Shirley Temple i recenzira ga s jednakom pretencioznošću i žarom s kojim to rade najutjecajniji YouTube kritičari.

Za razliku od većine, ima tri čiste na kraju dati i ocjenu. Njegov Instagram profil ovih je dana postao viralni hit. Otkad je američka mega-influencerica Chrissy Teigen podijelila jedan njegov post, broj Leovih followera skočio na više od 200 tisuća i samo se čeka da ga Ellen DeGeneres pozove u svoj show.

Činjenica da malo dijete tako vjerno imitira kritičare ovdje nije jedina zanimljivost, komentatori kažu da Leo Kelly podsjeća na mladog Setha Mc Farlanea, sipa sound biteove iz rukava i zaista recenzira koktele, ne priča gluposti i kad koktel ne valja, uništi restoran koji ga poslužuje. I često je zaista duhovit. Leovi roditelji profil su mu otvorili u kolovozu. U jednoj objavi, kad su mu u slavnoj američkoj pizzeriji Frank Pepe u New Havenu u Connecticutu rekli da ne rade Shirley Temple, Leo je hladno naručio ginger ale, iz ruksaka izvadio bočicu grenadine i sam si smiješao piće. “Nažalost, ovi su dobili nulu,” rekao je srčući svoj Shirley Temple, “To im ne valja, ali volimo njihovu pizzu.”

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.