Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ovaj restoran gostima naplaćuje 38 centi za svako glupo pitanje

toms-diner-g

Tom’s Diner u Denveru nije običan restoran. Riječ je o povijesnom mjestu u starom dijelu grada, koje od 60-tih svaki dan 24 sata hrani gladne goste.

No, sveamerički šarm nije glavna atrakcija Tom’s Dinera. Restoran na meniju osim burgera i pomfrita ima i “glupa pitanja.” Svakom gostu koji postavi neko pitanje za koje osoblje misli da je glupo, na račun otkucaju dodatnih 38 centi. Računi s naplaćenim glupim pitanjima već mjesecima kruže društveni mrežama.

toms-diner-zgrada

Kako je za lokalni portal objasnio voditelj Tom’s Dinera Hunter Landry, glupa pitanja su sve od “Mogu li za ručak dobiti breakfast sendvič?” do “Kolika je mjesečna članarina za Turkey Club?” (Turkey Club je sendvič) ili “Dolazi li meso za gardein burger od lokalnih uzgajivača?” (Gardein je brend bezmesnih burgera).

toms-dinner-meni

Na meniju su i Zdrave opcije, među kojima su “Preskočite idući obrok” i “Hodajte do kuće” No, cijela stvar mogla bi potrajati još vrlo kratko, jer vlasnik restorana Tom Messina želi zatvoriti kako bi se mogao posvetiti svojoj djeci. Zapravo, dobio je ponudu od 4,8 milijuna dolara od jedne građevinske firme koja želi srušiti Tom’s Diner kako bi na njegovu mjestu sagradila osmerokatnicu. Stanovnici starog dijela Denvera pokušavaju to spriječiti, ali očito ne mogu postaviti dovoljno glupih pitanja da bi napravili promet konkurentan ponudi građevinara.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.