Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

BUDI NAŠ BURGER KING Američki lanac trola princa Harryja i nudi mu posao

harry-burger-king

Najveći trolovi fast food industrije, Burger King je samo par dana nakon akcije s Jokerom u Bronxu dobio savršenu novu temu. Vojvode od Sussexa, Harry i Meghan, prošli tjedan su objavili da više ne žele biti dio kraljevske obitelji već bi radije živjeli od svog rada, točnije pridružili jet setu i influencerima s dva milijuna funti godišnje koliko im isplaćuje Harryjev otac princ Charles i zarađivati od zaštite brenda Royal Sussex.

Razlog ovoj odluci je navodno činjenica da Harry ionako nema šanse postati kralj jer njegov stariji brat William ima troje djece, pa želi neku “smisleniju ulogu”. Uvijek spremni iskoristiti dnevne novosti za marketing, iz Burger Kinga su princu Harryju odmah ponudili i posao i kraljevsku titulu Burger Kinga.

Burger King u Argentini pokrenuo je kampanju u kojoj Harryja i Meghan moli da postanu članovi njihova tima “na određeno vrijeme” da ne bi previše radili . Jedna poruka glasi: “Dragi vojvode, svoj prvi posao možete dobiti bez odustajanja od krune,” a druga “Tražite li posao, imamo novu krunu za vas”.

U pismu koji je objavio američki Burger King, fast food lanac poziva princa Harryja da, kao i toliki obični smrtnici, svoj put na tržištu rada započne pečenjem burgera i da je vrijeme da nakon toliko godina života kao princ i vojvoda, počne jesti kao kralj. Burger King Kanada kraljevski par pozvao je da se zaposle kod njih, jer im je to najbliže novoj kući.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.