Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Poznati sommelier Mario Meštrović otvara Kaiser, svoj prvi samostalni restoran

mario-mestrovic

Mario Meštrović jedan je od najuglednijih hrvatskih sommeliera. Meštrović je, među ostalim, sudac na Decanterovim Svjetskim nagradama. Gospodin Meštrović ima dugo i bogato iskustvo u restoranskom biznisu, koje obuhvaća niz godina u velikogoričkom Mon Amiju te angažmane u Timeu i Namasteu. Ovih je dana preuzeo restoran Kajzerica u istoimenom zagrebačkom kvartu blizu Save.

Kajzerica je bila gostionica s jelovnikom opće prakse, koja je živjela od gableca. Meštrović je Kajzericu preimenovao u Kaiser, upravo razvija novi vizualni identitet, a do velikih će promjena doći i u samoj ponudi restorana u Cimermanovoj ulici. Kaiser, naime, zadržava dnevna jela, no chef Ivica Pavičić već od idućeg tjedna uvodi večernje fine dining menije.

Mario Meštrović rekao nam je da će Kaiser inzistirati na domaćim i svježim proizvodima, uključujući bijelu ribu i škampe. Kaiser će također organizirati promocije malih proizvođača hrane i pića, tematske vinske večere, a u planu su i edukacije za profesionalce iz restoranske industrije.

Kaiser je prvi samostalni restoran Marija Meštrovića.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.