Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

WORLD’S 50 BEST Otvorena je stipendija za stažiranje mladih kuhara u Mirazuru, najboljem restoranu na svijetu

colagreco

World’s 50 Best Restaurants i Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) zajedno su otvorili treću stipendiju 50 Best BBVA Scholarship, koja mladim ambicioznim chefovima nudi tri dvomjesečna stažiranja u najboljim svjetskim restoranima. Posebna atrakcija ove godine je stražiranje u Mirazuru chefa Maura Colagreca, ove godine proglašenim najboljim restoranom na svijetu.

Program počinje dvomjesečnim stažiranjem u Mirazuru, nastavlja se u Capetownu u The Test Kitchen (44. na listi World’s 50 Best Restaurants i najbolji afrički restoran u tom izboru) pod mentorstvom chefa Lukea Dale-Robertsa i zaključuje se u Bogoti s Leonor Espinosa, najboljom južnoameričkom cheficom 2017. u njenom restoranu Leo, 49. na listi World’s 50 Best Restaurants. 

Stipendisti će biti izabrani kroz tri kruga kvalifikacija, a prijave se mogu predati preko interneta do petka 20. prosinca 2019. 

Kandidat mora imati više od 18 godina, najmanje jednu a najviše tri od zadnje četiri godine morao je biti zaposlen u restoranu. Ako se prijavljuju diplomanti kuharskih škola, rok je najviše godinu dana od završetka škole. Kandidati moraju priložiti preporuke svojih šefova u restoranima ili profesora iz škole i moraju biti slobodni za stažiranje i ostale aktivnosti u terminima navedenima u programu. Stipendist će dobiti i pozivnicu za dvoje za svečano proglašenje najboljih restorana na svijetu koje će se u lipnju 2020. održati u Antwerpenu. Svi putni troškovi su pokriveni, uz dodatni džeparac od 500 funti za svako stažiranje. Sve informacije o prijavama i propozicijama dostupne su OVDJE.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.