Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Video zagrebačke sommelierke ušao je u finale Wine Spectatorovog svjetskog natjecanja. Možete glasati za njega

wine-spectator-video-sekunde

Hrvatski video Zagrebačka vinska priča (Winetasting Path Home) plasirao se u finale ovogodišnjeg Wine Spectatorova svjetskog video natjecanja. Wine Spectator je najtiražniji svjetski vinski magazin, a ovodišnje svjetsko video natjecanje je trinaesto po redu. . Finaliste su izabrali urednici Wine Spectatora, ali o pobjedniku natjecanja odlučivat će glasovi publike. Glasati možete OVDJE, do sutra, u nedjelju 15. rujna.  

Autorica i glavna junakinja videa je Martina Miličević osnivačica i vlasnica  agencije za vinski marketing Sekunde Digital i WSET Level3 sommelierka. Zadana tema Wine Spectatorova natjecanja bila je gdje čovjeka može odvesti strast prema vinu. Martina se, međutim, nije bavila lutanjima, nego je snimila priču o svom gradu. Video od minute i pol kontekstualizira Zagreb kao vinsku scenu, s važnom porukom da je riječ o gradu koji je lud za vinima i okružen vinogradima, činjenice koje se u konvencionalnoj turističkoj promociji grada rijetko spominju.  

“Ideja je bila kroz kratku i istinitu priču pokazati kako je najbolja stvar kod ljubitelja vina, sve ono što upoznate kroz interes za vinom. Često ne morate tražiti puno dalje od mjesta u kojem živite, Hrvatska je raznolika i bez obzira gdje se nalazite, samo sat vremena dijeli vas od vinskog iskustva, prirode, ljudi i tradicije,” objašnjava Martina Miličević.  Sve video radove iz finala možete pogledati OVDJE.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.