Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Austrijski chef Daniel Tschatchler više ne radi u Noelu Buje

“Noel poštuje sve svoje goste, živi od svojih gostiju i za svoje goste, i nikada neće tolerirati nepristojno ponašanje prema gostima. Nažalost, chef Daniel Tschatchler nije dijelio naš odnos prema gostima, pa zato više ne radi u Noelu Buje,” rekao nam je jutros Noelov suvlasnik Ivan Jug .

A Daniel Tschachler napustio je Noel Buje zbog zaista neobičnog incidenta. Naime, jutros nam je u inbox stigao mail u kojem jedan čitatelj Kulta Plave Kamenice opisuje što mu se dogodilo u Noelu Buje.

Gost Noela Buje bio je na večeri sa suprugom. U jednom trenutku odlučili su se prošetati do bazena koji se nalazi ispod restorana. Konobarici su rekli kako žele promatrati zalazak sunca, i zamolili je da u kuhinji pita mogu li pričekati tri minute s idućim jelom. Poslije minutu ili dvije, tvrdi gost,  iz kuhinje je  izašao chef Tschachler i počeo vikati na njih nezadovoljan što su se udaljili od stola. Gosti su, naravno, bili zbunjeni i razočarani, no u pismu kažu kako im se gospodin Jug odmah ispričao.

Poslije ovog incidenta postalo je jasno da Daniel Tschachler, chef impresivne profesionalne biografije, više ne može ostati u Noelu Buje, Kuhinju će privremeno preuzeti glavni Noelov chef i suvlasnik Goran Kočiš.

Gospodin Jug posebno je naglasio da se ambicije  Noela Buje ne mijenjaju; “Naš su cilj dvije Michelinove zvjezdice, i vjerujemo da ćemo se za njih uspjeti izboriti.”

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.