Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Surf’n’Fries je stigao u Beograd

surf-n-fries-beograd

Jedina hrvatska međunarodno uspješna franšiza, riječki Surf’n’Fries, ovih je dana ušao na važno novo regionalno tržište. Novi lokal Surf’n’Friesa otvoren je u Beogradu, na Obelićevom vencu broj 15. Surf’n’Fries, specijalisti za pržene krumpiriće, sada rade u 60-tak lokala u cijelom svijetu.

Za hrvatsku franšizu poput Surf’n’Fries, Beograd je logično ciljno tržište, s obzirom na prilično dobru upućenost beogradske publike i kada govorimo o trendovima i o vodećim regionalnim brendovima. 

snf-bg4

Surf’n’Fries, koji su 2009. osnovali Andrija Čolak i Denis Polić, spada u pionire hrvatske startup scene i još je uvijek, deset godina nakon otvaranja prvog lokala u Rijeci i širenja po svijetu, pionir u franšiziranju hrvatskih brendova hrane.

snf-bg5

Izvrsno brendiran, inovativan i, najvažnije, s pametno razvijenim sistemom franšiziranja, Surf’n’Fries je biznis koji se još nije ni približio svom maksimalnom potencijalu. Bogato iskustvo u razvoju i franšiziranju koje su stekli na 20-tak svjetskih tržišta, odnedavno je dostupno svima, kroz Colak Franchise Consulting Group Andrije Čolaka.


Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.