Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Opatijski gradonačelnik tvrdi da su Liburnia Hoteli lani završili u minusu zbog enormno visoke otpremnine za bivšeg predsjednika Uprave

kvarner
Kvarner, Opatija

Liburnia Riviera Hoteli najveće su opatijsko turističko poduzeće. U LRH-ovu su vlasništvu neki od najpoznatijih opatijskih hotela poput Kvarnera, Imperiala i Ambasadora.

LRH je nedavno primijenio vlasnika. Većinski  paket od hrvatskih je fondova otkupila   brodograditeljska obitelj iz Bremena, poznata po izgradnji luksuznih jahti. No, grad Opatija zadržao je kontrolni paket od 25 posto plus jedna dionica.

U povodu promjene većinskog vlasnika Novi list intervjuirao je opatijskog gradonačelnika Ivu Dujmića. Dujmić je u opsežnom intervjuu objavljenom na dvije strane subotnjeg Novog lista, dao i jedan pomalo neobičan odgovor.

Gospodin Dujmić ustvrdio je, naime, kako je LRH  lanjsku godinu završio s minusom zbog isplate enormne otpremnine bivšem predsjedniku  uprave.

Bivši predsjednik uprave LRH zove se Igor Šehanović. Šehanović je bio iznimno financijski uspješan, a kad je napustio tvrtku prije malo više od godinu dana, u javnosti se nagađalo da je dobio 14 milijuna kuna otpremnine.

Danas, evo, predstavnik velikog dioničara LRH  , opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, javno tvrdi kako je tvrtka lani poslovala s gubitkom zbog Šehanovićeve otpremnine.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.