Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Khaos Thai pretvorio se u najkomercijalniji zagrebački street food fenomen svih vremena

Danas smo, napokon, pokušali jesti u Khaos Thaiju, tajlandskom street food kiosku otvorenom na uglu Vlaške i Smičiklasove (službena adresa glasi Trg Drage Iblera 10).

Budući  da smo cijeli tjedan bili na putu, nismo još stigli probati hranu u lokalu koji nam je donio rekordan broj likeova i vrlo široki doseg: vijest o otvaranju Khaos Thaija objavili smo prošli četvrtak, a ona se i danas lajka i čita. 

Došli smo, dakle, u Khaos Thai točno u 15 i 54, nepuna četiri sata poslije otvaranja. Na izlogu su bili nalijepljeni papiri s neuredno napisanim riječima Prodano i Closed. Simpatična Tajlanđanka objasnila nam je da su prodali sve osim spring rollsa, pa nam je predložila da dođemo sutra.

Khaos Thai najveći je komercijalni fenomen zagrebačkog ugostiteljstva, s kojim smo se ikad suočili. Premda cijene nisu niske (od četrdesetak do 63 kune, osim za spring rollse koji koštaju dvadesetak kuna) i premda  lokacija nije posve središnja, Khaos Thai uspio je rasprodati sve što su danas mogli skuhati za svega nekoliko sati.

Khaos Thai radi od utorka do subote, između 12 i 20 sati. 

S obzirom na naše današnje iskustvo, predlažemo da dođete što ranije.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.