Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

KUHAN I PEČEN U novom HRT-ovom kuharskom showu možete se natjecati zajedno s hrvatskim celebrity chefovima. Audicije su otvorene

kuhan-i-pecen

HRT s početkom jesenske sheme pokreće Kuhan i pečen, novi koncept natjecateljskog kuharskog showa u Hrvatskoj. Ova BBC-jeva licenca prvo je kuharsko natjecanje izišlo iz kuće Jamie Oliver Productions. Ideja showa je zanimljiva – kućni kuhari entuzijasti natječu se za pravo na hvalisanje.

Kuhan i pečen promovira duh kućnog kuhanja, kreativnost, snalažljivost, vještinu i improvizaciju, onaj osjećaj kada kuhate za prijatelje i obitelj u pretrpanoj kuhinji u kojoj uvijek nešto nedostaje i događa se nešto nepredviđeno, ali i osjećaj ponosnog zadovoljstva kad ukućani i gosti hvale vaša jela.

Zbog ograničenog vremena, iznenađujućih sastojaka i slavnih chefova koji priskaču u pomoć kandidatima, ovaj je show bio vrlo popularan u Kanadi. Kako će izgledati hrvatska verzija, na HRT-u još ne žele otkriti. Tajna su i imena chefova koji će pomagati kandidatima.

Kako nam je u četvrtak rekla urednica Mirna Dvorščak, u svakoj od prve četiri epizode showa Kuhan i pečen natjecat će se po četiri kandidata kojima će pomagati domaći celebrity chefovi. Četiri pobjednika svake epizode idu u polufinala, a veliki finalist, pobjednik showa, znat će se u 21. epizodi.

“Kroz ovaj show želimo pokazati da se dobro može kuhati i s manjim brojem namirnica i u kratkom vremenu”, kaže Mirna Dvorščak, “Kuhan i pečen je natjecanje za kuhare amatere, entuzijaste koji kuhaju svaki dan, obožavaju kuhati, vješti su, kreativni i vole se pohvaliti onim što skuhaju.” Ako se prepoznajete u ovome, prijave za audicije su OVDJE.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.