Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U ponedjeljak se otvara rovinjski Grand Park Hotel, sa šest restorana i barova

grand-park-hotel-restoran

U ponedjeljak 1. travnja otvara se hotel Grand Park u Rovinju. Riječ je o dosad najvažnijoj hotelskoj investiciji u Istri. Grand Park, izgrađen na mjestu starog i neuglednog hotela Park u rovinjskoj marini, luksuzan je hotel čija modernistička vizura dominira najljepšim, izrazito  starinskim istarskim gradom. Sobe u Grand Parku koštaju od 203 eura na više, no riječ je o proljetnim i, pretpostavljamo, promotivnim cijenama. Grand Park će u sezoni sigurno biti značajno skuplji.

Kao što se i najavljivalo, Grand Park ima šest restorana i barova. Fine dining restoran zove se Cap Aureo Signature, Smješten je na petom katu, s pogledom na grad i marinu, i nudi chef’s table. Tu je još i veliki hotelski restoran, pa slastičarna, barovi i restoran na plaži. Hotel, nadalje, ima room service koji radi 0-24, što je usluga koja nedostaje većini hrvatskih  hotela.

grand-park-restoran

Gosti Grand Parka moči će kupovati u luksuznoj shopping arkadi, te koristiti limuzine, što također nije tipično za hrvatsku hotelsku industriju. Maistrin Grand Park definitivno podiže ljestvicu istarskog hotelijerstva.

Nadajmo se da će ovaj veliki i raskošni five star hotel funkcionirati barem donekle dobro, kao što je zamišljen. Maistrin je dugogodišnji problem što stvarno funkcioniranje njenih hotela često ne dostiže razinu hotelskih koncepata i arhitekture.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.