Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Petra Jelenić napustila je Bluesun i prešla u Maistrin Grand Park hotel

petra-jelenic

U najambicioznijem projektu dosad, Grand Park hotelu koji se ove sezone otvara u Rovinju, Maistra okuplja hrvatski gastronomski all stars tim. Sjajni Jeffrey Vella i Ivan Mandarić preuzeli su odgovornost za više od deset restorana i barova ovog luksuznog hotela, dok je slastičarski segment preuzela najpoznatija hrvatska slastičarka Petra Jelenić.

Petra Jelenić zadnjih je nekoliko godina bila glavna korporativna slastičarka hotelske grupe Bluesun Jake Andabaka.  Jelenić je karijeru započela u zlatnim danima Sheratona u generaciji Dina Galvagna i Toma Gretića, nastavila u Dubaju i Dubrovniku, a hrvatskoj je javnosti poznata postala u svojoj zagrebačkoj slastičarnici Mak na konac gdje je postavila standarde modernog slastičarstva na domaćem tržištu i, još šire, kao zvijezda popularne HRT-ove kulinarske serije Slatka kuharica.

Dobro je da je Maistra shvatila da za ozbiljan hotelijerski projekt poput rovinjskog Grand Parka u F&B-ju treba vrhunske domaće profesionalce poput Jelenić, Velle i Mandarića.

aqua-panna-sidebar

index

ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Petra Jelenić napustila je Bluesun i prešla u Maistrin Grand Park hotel

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min