Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Time počinje nuditi ozbiljna međunarodna vina po cijenama iz dućana

U sklopu kontinuiranog unapređenja svog vinskog programa, popularni zagrebački fusion restoran Time prodavat će nekoliko jako dobrih stranih vina po popularnim, maloprodajnim cijenama.

Riječ je toskanskom Guidalbertu iz 2015. burgundskom Les Setilles iz iste berbe, pa opet toskanskom Lucente della Vita iz 2014. te Sauvignono Opoka Marjana Simčiča iz 2016.

Guidalberto dokazi iz čuvene Tenute San Guido koja proizvodi famoznu Sassicaiu, najbolje vino na svijetu prema Wine Spectatoru.

Les Setlles je etablirani Borgogne Blanc uglednog i uspješnog Oliviera Leflaivea, La Vitu della Lucente puni ista vinarija u kojoj je nastao Luce, svojedobni zajednički projekt kakifornijske obitelji Mondavi i toskanskih Frescobaldija, dok sva Simčičeva vina iz linije Opoka zaslužuju najviše komplimente.

Važno je reći kako se ne radi o preskupim vinima, što znači da bi ona na dane kada se Timeu nude po maloprodajnim cijenama trebala koštati između 250 i 300 kuna.

Ova pametna akcija popularizacije finih stranih vina počinje danas, u srijedu 6.veljače s Guidalbertom.

Iduće srijede 13. veljače za manji će se novac prodavati Les Settilles. Lucente dolazi na red 20. veljače, da bi se ovaj vrijedni ciklus zaključio Opokom zadnje srijede u mjesecu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.