Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ovaj profil je jedan od najboljih vodiča za hrvatska i međunarodna vina koji smo vidjeli na Instagramu

Instagram je jedno od najboljih mjesta za praćenje vina. S puno emocija i malo riječi, dobri, autentični Instagram profili vode nas u vinarije i podrume, provode kroz sezonske cikluse u vinogradima, upoznaju s nekima od najzanimljivijih ljudi na svijetu i otkrivaju stolove za kojima se toče najzanimljivija vina na svijetu. Neki od tih profila napravljeni su tako majstorski, s toliko znanja i ljubavi da im se vraćamo nekoliko puta dnevno. Dobre Instagram profile možete koristiti kao svakodnevne savjetnike, ili pratitelje za vino, bez obzira na to jeste li raspoloženi samo za istraživanje ili trebate savjet za kupovinu u vinoteci ili restoranu.

https://www.instagram.com/p/BUXWh-iD4c7/?taken-by=winewdaniela

Jedan od takvih profila koji sve češće pratimo je @winewithdaniela, sommelierke Daniele Kramarić, vlasnice restorana Plavi podrum. Na ovo profilu sam izbor je kompetentna recenzija vina i, budući da je fokusiran na hrvatska i internacionalna vina dostupna u Hrvatskoj, funkcionira i kao vodič za kupovinu i naručivanje u restoranima. Osim besprijekornog izbora vina koji redovno uključuje i neka od najboljih vina na svijetu i relativno nove etikete u raznim cjenovnim kategorijama, najbolja stvar na ovom profilu su opisi vina. Kratki, jezgroviti i pristupačni, ti statusi o vinima su kristalizirane sommelierske analize s puno emocija i zaista vjerne prezentacije same srži vina koja opisuju.

https://www.instagram.com/p/BSTkrRtDXso/?taken-by=winewdaniela

https://www.instagram.com/p/BUHMXxQjMQ8/

https://www.instagram.com/p/BT-FKVfD0vd/?taken-by=winewdaniela

 

https://www.instagram.com/p/BUXOT0PD4Zv/?taken-by=winewdaniela

Ako ste početnik, @winewithdaniela može biti odličan početak učenja i vodič za kušanje vina,  a ako ste iskusniji ljubitelj vina, ovaj će vas profil inspirirati, održavati u toku i potaknuti na istraživanje ili dijeljenje dojmova na Instagramu. A povremeno možete pratiti i objave o whiskyjima, maslinovim uljima, rumovima i ginovima.

https://www.instagram.com/p/BTfHsitDh8K/?taken-by=winewdaniela

https://www.instagram.com/p/BSv1B6ejnkm/?taken-by=winewdaniela

https://www.instagram.com/p/BSvt3AnDGlI/?taken-by=winewdaniela

https://www.instagram.com/p/BSrgXlMDOiR/?taken-by=winewdaniela

https://www.instagram.com/p/BTOh0ZTD9ho/

https://www.instagram.com/p/BRs95u9jtUM/

https://www.instagram.com/p/BTbfjgODBmb/?taken-by=winewdaniela

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.