U ponedjeljak 23. siječnja Priska Thuring uvela je novi , srednjezimski dnevni jelovnik. Dnevni jelovnici Dubravkina puta karakteristični su po izrazito sezonskim sastojcima i po vrlo povoljnim cijenama za tu razinu kuhanja, i za tako velike porcije. Dnevne menije ne treba miješati s večernjim jelovnicima, koji koketiraju s visokom kuhinjom.
Na novom dnevnom jelovniku jednog od vodećih zagrebčckih restorana pojavila su se neka posve konvencionalna jela, dotad netipična za Dubravkin put, poput faširanaca s keljom i pireom ili, pak, pilećih krila s pomrfitom od batata i coleslawom. Uz ove comfort food favorite domaćeg i stranog porijekla, zimski dani u Dubravkinom putu prolaze u znaku chowdera od dimljene pastrve i pancete, rižota od cvjetače, raviola s goveđim obrazima i ragua od hobotnice i heljde.
Ručak smo počeli s krepkom, zadimljenom juhom od pastrve i pancete, i s fantastičnom salatom od zimskog povrća. Ne sjećamo se da ikada itko u Zagrebu posvetio toliko pozornosti neuglednom povrću poput mrkve i repe, koje je u društvu s pečenom kravljom skutom i dresingom od naranče preraslo u ozbiljan gastro. Radi se o najboljem jelu za 40 kuna koje smo ikad kušali u Zagrebu. Pileća krila bila su savršeno začinjena, sočna i hrskava, dok je coleslaw od zelja i radića bio baš senzacionalan: ovaj street food na steroidima spada među najzabavniju hranu u gradu. Jeftinije i masovnije lice Dubravkina puta definitivno spada među vrhunce hrvatske bistrologije.