Na web stranici zagrebačkog Bistroa Apetit i dalje piše Apetit by Tom Gretić. Portal
punkufer.hr objavio je, međutim, intervju s mladim kuharom
Teom Ivaniševicem, koji je predstavljen kao novi izvršni kuhar ovog restorana koji je u
zadnje vrijeme u dosta lošoj formi. Gospodin Ivanišević već je radio za
Toma Gretića u Monte Muliniju, dok je Gretić bio izvršni chef Maistre. Ivanišević kao svoje uzore navodi velike francuske kuhare Pierrea Gagnairea i Guya Savoya: u kontekstu modernih francuskih klasika, teško je pronaći bolje reference. Tom Gretić, jedan od najcjenjenijih hrvatskih kuhara, preuzeo je Bistro Apetit u lipnju ove godine, ali je ondje provodio vrlo malo vremena. Kad smo zadnji put posjetili Apetit prije mjesec i pol, restoran je nažalost ostavljao snazan dojam disfunkcionalnosti, pa je stoga logično da je netko trebao preuzeti stvarnu chefovsku ulogu. Iako se piše da će Ivanišević kuhinju Bistroa Apetiti voditi “pod Gretićevim patronatom”, stvara se dojam da Ivaniševićevo imenovanje označava i početak Gretićeva odlaska iz neobičnog aranžmana koji nije koristio ni njemu ni Apetitu.