Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Je li loša hrana preduvjet za osvajanje Woltovih nagrada?

wolt

Woltove su korisničke nagrade za Zagreb dobile sve moguće podružnice Good Fooda, Umamija i Purple Monkeya. Good Food je fast food opće prakse, koji je zbog relativno širokog izbora prihvatljiv mnogim Zagrepčanima koji se hrane putem dostavnih službi.

Good Food ne treba procjenjivati gastronomski. Radi se, naprosto, o uslužnom servisu koji je u zadnjih godinu dana dosta investirao u marketing, od angažiranja poznatih kuhara za kreiranje menija do uvođenja novih formata. S Umamijem i Purple Monkeyem situacija je nešto složenija. Riječ je o azijskoj hrani, koja se gotovo uvijek odlikuje distinktivnim okusima.

Međutim, hrana u Umamiju već je nekoliko godina prilično grozna, dok je hrana u Purple Monkeyu uglavnom loša i nije baš najjeftinija u gradu. Oba restorana jako su udaljena od bilo kakvog stvarnog azijskog street fooda. Umami je, dapače, katkad žestoko posvađan s osnovnim kulinarskim tehnikama. Pa ipak, Wolt tvrdi da su njegovi korisnici odlučili proglasiti baš Umami i Purple Monkey šampionima zagrebačke dostavne hrane. Ako je to točno, čini se da je loša hrana jedan od glavnih preduvjeta za osvajanje Woltovih nagrada.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.