Dobra hrana danas je objavila recenziju zagrebačkog restorana As u ulici Zelengaj. I usput otkrila jedan od gorih profesionalnih skandala u pripremanju i posluživanju hrane. Novinari Dobre hrane naručili su u Asu, među ostalim, mornarski rižoto i njoke sa škampima. Konobar je oba jela donio u istom tanjuru, uz šeretsko obrazloženje “da se ne posvađate oko hrane.”
Servirati dva različita jela za dvoje ljudi u istom tanjuru spada među najgore ugostiteljske nemarnosti za koje smo ikad čuli. Za ovu nevjerojatnu budalaštinu podjednako su odgovorni konobar i kuhar: očigledno je da obojica nemaju pojma o svom poslu i da bi trebali hitno promijeniti zanimanja. Restoran koji je gostima priredio takvu svinjariju zaslužuje čistu jedinicu. Ili nulu.
As je stari zagrebački restoran koji se dugo godina ubrajao među najbolje riblje restorane u gradu. Jako je tužno vidjeti da sadašnji As nije kadar poštovati ni minimalne profesionalne standarde. Asov degutantni križanac rižota i njoka možete pogledati OVDJE.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.