Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

CELEBRITY WHISKY ALERT Rod Stewart je lansirao Wolfie’s, blended whisky koji mu radi škotska destilerija Loch Lomond 

rod-stewart

Već neko vrijeme imali novi celebrity whisky, slavni pjevači, glumci i sportaši zadnjih su se godina više fokusirali na tekile i rose vina. Trend ponovno oživljava pop legenda Rod Stewart. Rod je na društvenim mrežama najavio izlazak Wolfie’s Whiskyja, projekta na kojemu je, kaže, radio dvije godine i predstavlja ga kao “razbojnika” koji “vas vraća u dobra stara vremena.”

“Nakon gotovo dvije godine razvoja i desetaka kušanja viskija, drago mi je što konačno mogu predstaviti svoj najnoviji poduhvat, Wolfie’s Whisky! U prodaju kreće u lipnju. Obvezno se prijavite na wolfiesiscoming.com da biste prvi dobili…Slàinte!” napisao je na Instagramu. 

Wolfie’s je blended whisky koji za Stewarta destiliraju u destileriji Loch Lomond u Aleksandriji u Škotskoj, pod paskom glavnog blendera Michaela Henryja koji tamo radi od 2014. nakon deset godina u industriji piva. S 40% ABV Wolfie’s je opisan kao whisky “toplih okusa cimeta, svježe vanilije i pečene jabuke”. Na dnu svake boce utisnut je tekst Stewartove pjesme Rhythm of My Heart.

Glazbenik je osobno potpisao 1000 boca whiskyja prije nego što ih je pustio na tržište. “Za mene, Wolfie’s je simbol bezbrižnosti mojih ludih mlađih dana i uzbuđenosti svime što život nudi. Neka nas prate dobra vremena!” poručio je Stewart. Wolfie’s Whisky će se od 19. lipnja prodavati po cijeni od 35 funti po boci u odabranim trgovinama  Velikoj Britaniji, Irskoj, Nizozemskoj, Belgiji, Austriji, Danskoj, Njemačkoj i Švicarskoj. U Americi će ga lansirati krajem godine kad počinje Stewartova američka turneja. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.