Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ZVIJEZDE LJETA Ovi ledeni čajevi imaju genijalne okuse, nemaju šećera i koštaju manje od dvije kune po bočici. Upoznajte Twinings Cold Infuse

Upravo je ozbiljno zatoplilo. Idealno vrijeme da upoznate Twining’s Cold Infuse. Twinings zadnjih nekoliko sezona izlazi s vrlo inovativnim proizvodima. Zanimljivo je, i ispravno, da nam upravo jedan od najpoznatijih tradicionalnih proizvođača čajeva na svijetu otkriva nove načine na koje možemo uživati u čaju.

Iako su glavna asocijacija na čaj hladni zimski dani, nama su ovogodišnji početak proljeća obilježili upravo čajevi. Twiningsova ingeniozna linija funkcionalnih čajeva, nevjerojatno mirisnih infuzija od ljekovitog bilja i voća pojačanih vitaminima. Ljeto je, naravno, prirodna sezona ledenih čajeva, ali problem je u tome što su ledeni čajevi često prepuni šećera i umjetnih okusa.  

twinings-bocica

Ledeni čaj možete napraviti i kod kuće ali to, priznat ćete, nije najpraktičnija varijanta. Upravo su ove dvije činjenice inspririrale Twiningsovu liniju Cold Infuse. Cold Infuse su voćni cold brew čajevi u vrećicama, koje jednostavno možete napraviti sami. Uzmete vrećicu, ubacite je u svoju bočicu s hladnom vodom, ostavite da stoji nekoliko minuta i uživate u zdravom ledenom čaju bez šećera, bez suvišnih kalorija i s eksplozijom autentičnih voćnih okusa. 

Twinings Cold Infuse su mješavine voća i bilja koje možete koristiti za aromatiziranje vode, kao ukusni zdravi napitak ili kao mikser za koktele. Prodaju se u kutijicama od po 12 vrećica, svaka mješavina bazira se na hibiskusu i šipku. Kao i uvijek kod Twiningsa, posebnu su pažnju posvetili čuvanju aroma pa se kutije mogu dobro zatvoriti navojnim poklopcima, a mrežice u obliku piramide napravljene su  od tkanine pa ih se neće raspadati ako ih dulje ostavite u vodi. 

Nabolja vijest, u trgovinama Deliciiije prodaju četiri okusa Twinnings Cold Infusea za manje od 20 kuna po kutiji. Dakle, vaša bočica od pola litre originalnog i zdravog ledenog čaja koštat će vas malo više od 1,5 kune. Dovoljan razlog da ih kupite sve i svaki dan uživate u novom okusu. Probali smo sva četiri okusa koja se trenutno prodaju, evo što možete očekivati. 

Lubenica-jagoda-menta

Ozbiljan konkurent za najljetniji okus među svim bezalkoholnim napicima. Veseo, sočan, prirodno slatkast od jagode, ali i cikle koja zajedno sa šipkom i hibiskusom čini bazu za ovaj čaj i daje mu živahnu crvenu boju. Obavezno ga ostavite da dulje stoji u bočici i dodajte koji listić svježe mente. Imat ćete osjećaj da pijete virgin koktel. 

Marakuja-mango-crvena naranča

Ako volite egzotične okuse a želite i da vas osvježe, kombinacija Marakuja-mango-crvena naranča vjerojatno će vam biti najdraži Twinings Cold Infuse okus. Obogatite ga kriškom naranče.

Borovnica-jabuka-crni ribiz

Zasluženo najpopularniji Twinings Cold Infuse okus. Kao da ste ušetali u voćnjak. U ovom čaju osvježava sočna jabuka, borovnica mu da je slatki, neodoljivi miris a ribiz bogati okus. Možete ga samo kratko ostaviti u bočici da aromatizira vodu ili dulje, da dobijete genijalni napitak koji ćete stalno iznova pripremati. 

Limun-naranča-đumbir

Limun-naranča-đumbir najviše osvježava od svih okusa koje smo probali i diže energiju. Ovaj Twinings Cold Infuse možete ponijeti u teretanu i na plažu, ali s malo limuna i slajsom đumbira uživat ćete u njemu na terasi cijelo popodne. Napravljen je na bazi bijelog hibiskusa, šipka, jabuke i cikorije. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.