Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Marijo Mendek traži chefa partnera za svoj restoran Kantina MM. Nudi učešće u dobiti

mm-kantina

Marijo Mendek jedan je od vodećih distributera delikatesne hrane u Hrvatskoj. Mendek uvozi steakove iz cijelog svijeta, vrhunsku teletinu iz Njemačke, velike brancine iz Španjolske, gusja jetra, pata negru, izvrsni talijanski kavijar Calvisius, a sve intenzivnije surađuje i s domaćim proizvođačima.

Prije nekoliko godina gospodin Mendek u zagrebačkoj je Kustošiji otvorio restoran Kantina MM, zamišljen kao showroom za njegove proizvode. No, restoran je počeo živjeti samostalnim životom, povećao je kapacitete i dobio lijepu natkrivenu terasu. Pa Mendeku sada treba ozbiljan chef, za višegodišnju suradnju.

mm-kantina

Marijo Mendek traži chefa partnera. To znači da chef koji će voditi Kantinu MM neće dobivati samo plaću, nego redovito mjesečno učešće u dobiti. Radi se o razumnom i privlačnom modelu suradnje, kakav već neko vrijeme primjenjuju pojedini najbolji i najuspješniji zagrebački restorani.

Kantina MM želi chefa s visokim profesionalnim vještinama, koji će efektno prezentirati hranu iz Mendekova distribucijskog programa. Važno je reći da Kantina MM ne kani biti fine dining, nego gastronomski bistro s naglaskom na kvaliteti sastojaka. Osim chefa partnera, Gospodin Mendek traži i direktora prodaje, koji mora znati jako puno o gastronomiji. Svi zainteresirani mogu se javiti na mail marijo.mendek@mm-selekcija.hr

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.