Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Acrobat Dina Kušena svoje najbolje kupce ovaj mjesec vodi u Toscanu

toskana

Zagrebačka tvrtka Acrobat, uvoznik velikih svjetskih vina, poput Haut Briona, Gaje, Vega Sicilie ili Billecart Salmona, od ovog mjeseca odlučila  je nagrađivati svoje  najvjernije kupce.

Tako će Acrobat u prosincu u Toskanu odvesti najboljeg kupca u njihovim vinotekama Svijet vina, i najboljeg kupca u Acrobatovu web shopu. Uoči Božića Acrobatovi bi kupci trebali posjetiti jednu  od vinarija obitelji Frescobaldi.

Frescobaldi spadaju među staru toskanski vinsku aristokraciju, koja danas proizvodi čitav niz vrhunskih etiketa; od kultnih vina kao što je Ornellaia, do jako dobrih chiantija.

Blagdanski izlet u Toskanu početak je Acrobatova nagradnog programa. U narednim mjesecima Acrobat planira svoje lojalne klijente voditi u posjet velikim vinarijama u Italiji, Francuskoj i Njemačkoj.

Jedino u veljači, umjesto obilaska važnih europskih vinskih kuća, Acrobat će svojim posebnim kupcima darovati ulaznice za inače zatvorenu vinsku izložbu, na kojoj će osobno sudjelovati svi Acrobatovi principali, a koja će se 15.veljače  održati u zagrebačkom hotelu Garden Hilton.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.