Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

World’s 50 Best Restaurants je počeo objavljivati pobjednike za 2019.

san-pellegrino-eleven-humm

S. Pellegrinov izbor najboljih restorana na svijetu počeo je objavljivati poredak za 2019. godinu. Ovo je prvi izbor po novim pravilima, prema kojima restorani

koji su osvajali prva mjesta u izboru više ne mogu biti u konkurenciji, a umjesto 100 najboljih klasificira se 120 najboljih restorana na svijetu. 

World’s 50 Best Restaurants u utorak je objavio donji dio liste, poredak restorana od 51. do 120 mjesta. Pobjednici u nekoliko pojedinačnih kategorija već su proglašeni.

Daniela Soto-Innes iz njujorškog Cosmea proglašena je najboljom cheficom na svijetu, singapurski Odette je najbolji azijski restoran, Jessica Préalpato iz restorana Alain Ducasse u Plaza Athenee je najbolja slastičarka na svijetu, dok je talijanski Lido 84 koji na jezeru Garda vode chefovi i braća  Riccardo i Giancarlo Camanini, dobio nagradu One To Watch. Posebnu nagradu American Express Icon Award ove je godine dobio veliku američki chef aktivist José Andrés.

Najboljih 50 restorana na svijetu bit će proglašeno na ceremoniji u Singapuru 25. lipnja. Donji dio liste možete pogledati OVDJE. .

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.